За нас

Нашата компания се специализира в предоставянето на висококачествени услуги в областта на климатизацията и вентилацията. Ние сме предназначени за клиенти, които се стремят към идеални условия във всяко помещение.

С нашите професионални решения и оборудване сме на ваше разположение, за да подобрим качеството на въздуха и комфорта във вашия дом, офис или индустриален обект. Нашите експерти внимателно анализират вашите нужди и проектират системи, които отговарят на вашия бюджет и специфични изисквания.

Ние предлагаме монтаж, поддръжка и сервиз на климатични и вентилационни системи, като се стремим да гарантираме ефективност и надеждност на всяка инсталация. Нашата цел е да създадем здравословни и удобни условия за нашите клиенти, осигурявайки им икономични и екологични решения за отопление, охлаждане и вентилация.

С дългогодишен опит и ангажимент към иновации, ние сме вашият надежден партньор в сферата на климатизацията и вентилацията. Залагаме на технологичния напредък и качествени продукти, за да удовлетворим изискванията на нашите клиенти и да ги насочим към постигане на идеалните условия в тяхното пространство.

2023 Овъртрейдинг ЕООД
ИН по ЗДДС BG207554082
TEL: 0888 630055

Социални мрежи