лизинг с 0% лихва

Монофазен проточен бойлер Stiebel Eltron DCE-S 6/8 PLUS

с безплатна доставка
на изплащане 35.72 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 119.83 лв./м. за 6 месеца
719 лв. с ДДС

5 години гаранция, Енергиен клас А
Електронно управляем компактен проточен бойлер
3i технология за максимална енергийна ефективност и подсигуряване на константна температура Уреди с този етикет, нямат моторен вентил, което води до понижаване на комфорта. Наличието на два температурни датчика и дебитомер, осигуряват постоянна температура. Благодарение на електронното управление се компенсират разликите в налягане и температура на входяща вода. Технологията е високо ефективна, защото бойлерът изразходва толкова енергия, колкото е необходимо. Само в изключителни случай, при много ниска температура на входящата вода в зимен период и максимален дебит, може да се наложи потребителя да регулира желаната температура.
Безстепенен селектор за избор на температура от 20 до 60 60 ° C (68 – 140 ° F)
Височина 372 мм, широчина 217 мм, дълбочина 109 мм, 2,5 кг

Пълно описание на продукта

Нова серия проточни бойлери на монофазен ток модели DCE-S 6/8 ( 6/8 Kw)Plus, DCE-S 10/12 (10/12Kw) Plus. Информация за продукта : За работа под налягане. Подходящ за захранване на мивки – кухненски, в санитарни помещения, за вземане на душ, когато входящата температура на водата е по-висока – за профилактика като резервен вариант или за постоянно ползване – зависи от мощността на уреда. ОБОРУДВАНЕ / УДОБСТВО Електронно контролиран компактен проточен бойлер с технология 3i. Поддържа константна температура до максималната мощност. Избор на температура от 20 – 60 ° C (68 – 140 ° F). Чрез безстепенно ръчно регулиране посредством въртящ се селектор. ЕФЕКТИВНОСТ: Икономия на енергия и вода до 30% чрез електронно управление на изхода с 3i технология. 3 сензора гарантират, че избраната температура се поддържа константна. За това се изразходва само действително необходимото количество енергия; Възможност за ползване на готова вода без нужда от смесване и осигуряване на максимална енергийна ефективност. Без загуби, каквото има при обемните бойлери в режим на поддържане на топлата вода, когато не се използват. Подходящ за работа с предварително загрята вода (например в слънчеви и термопомпени системи).

Техническа информация

ИНСТАЛИРАНЕ / ОБСЛУЖВАНЕ: Инсталационна система PROFI-RAPID за спестяване на време и лесна инсталация. За монтаж на стена. Универсална свързване към вода на 1/2 чрез вградени медни изводи, разположени в долната част на уреда. Подходящ за пластмасови тръби или меки връзки. Електрическо свързване в долната част на уреда или от страни. Избираема мощност под капака на уреда. Клас на защита IP 25. LED светлинна сервизна диагностика за наличие на проблем – за квалифицирания сервизен техник. Изисквания за монтаж за 10 и 12 kw – 6 кв мм захранващ кабел и 50 А отделен предпазител, 63 А главен при електромера. За 6 и 8 kw – 4 кв мм захранващ кабел и съответно отделен предпазител 32 или 40 А. 50 или 63 А главен при електромера. БЕЗОПАСНОСТ: Водосъдържател от полиамид подсилен със стъклени влакна, в който е разположена бинарна нагревателна система – подходящ за мека и твърда вода. Система за откриване на въздушни мехурчета. Възможност за вътрешно ограничаване на температурата до макс. 43 ° С, 50 ° С или 55 ° С.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи