лизинг с 0% лихва

Монофазен проточен бойлер Stiebel Eltron DCE-X 6/8 PREMIUM

с безплатна доставка
на изплащане 39.20 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 131.50 лв./м. за 6 месеца
789 лв. с ДДС

5 години гаранция, Енергиен клас А
Напълно електронно управляем компактен проточен бойлер
4i технология за максимална енергийна ефективност и подсигуряване на константна температура – Сензорите проверяват температурата на входящата вода, температурата на изходящата вода и дебита, за да се гарантира константна температура.
Голям дисплей за получаване на информация
Индикатор за консумация на вода и ел. енергия
Възможност за запаметяване на 2 температури
Широка гама от функции : СПА, малки деца, сервиз
Височина 372 мм, широчина 217 мм, дълбочина 109 мм, 2,5 кг

Пълно описание на продукта

Нова серия проточни бойлери на монофазен ток модели DCE-X 6/8 ( 6/8 Kw)Premium, DCE-X, 10/12 (10/12Kw) Premium . Информация за продукта : За работа под налягане. Подходящ за захранване на мивки – кухненски, в санитарни помещения, за вземане на душ, когато входящата температура на водата е по-висока – за профилактика като резервен вариант или за постоянно ползване – зависи от мощността на уреда. ОБОРУДВАНЕ / УДОБСТВО Компактен проточен бойлер с пълен електронен контрол и 4i технология. Гарантира константна температура, благодарение на регулатора на дебита. Възможност за избор на температура на загряване от от 20 – 60 ° C (68 – 140 ° F) чрез въртящ се селектор през 0.5 ° C. Голям, многофункционален дисплей с информация за зададена температура, текуща консумация на енергия, дебит, час, информация за режим на ползване. Запаметяване на 2 предпочитани температури, широка гама от функции за комфорт, като програми за уелнес – СПА душове и автоматизирано пълнене на вана. Индивидуално регулируема температурна граница (защита за малки деца). Светодиодният индикатор дава информация кога се извършва нагряване. Заключване на дисплея, за избягване на неволно влизане в програмата. ЕФЕКТИВНОСТ: Икономия на енергия и вода до 30% чрез пълно електронно управление на изхода с 4i технология. 3 сензора и допълнителен моторен вентил осигуряват постоянна температура. Изразходва се само действително необходимото количество енергия. Възможност за ползване на готова вода без нужда от смесване и осигуряване на максимална енергийна ефективност. Без загуби, каквото има при обемните бойлери в режим на поддържане на топлата вода, когато не се използват. Показване на потреблението и разходите. Режимът ECO. Подходящ за работа с предварително загрята вода (например в слънчеви и термопомпени системи).

Техническа информация

ИНСТАЛИРАНЕ / ОБСЛУЖВАНЕ: Инсталационна система PROFI-RAPID за спестяване на време и лесна инсталация. За монтаж на стена. Универсална свързване към вода на 1/2 чрез вградени медни изводи, разположени в долната част на уреда. Подходящ за пластмасови тръби или меки връзки. Електрическо свързване в долната част на уреда или от страни. Избираема мощност под капака на уреда. Клас на защита IP 25. Сервизен модул – за квалифицирания сервизен техник. Изисквания за монтаж за 10 и 12 kw – 6 кв мм захранващ кабел и 50 А отделен предпазител, 63 А главен при електромера. За 6 и 8 kw – 4 кв мм захранващ кабел и съответно отделен предпазител 32 или 40 А. 50 или 63 А главен при електромера. БЕЗОПАСНОСТ: Водосъдържател от полиамид подсилен със стъклени влакна, в който е разположена бинарна нагревателна система – подходящ за мека и твърда вода. Система за откриване на въздушни мехурчета. Възможност за вътрешно ограничаване на температурата до макс. 43 ° С, 50 ° С или 55 ° С.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи