лизинг с 0% лихва

Бойлер за хоризонтален монтаж Stiebel Eltron PSH-H 30 Trend

с безплатна доставка
на изплащане 37.51 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 125.83 лв./м. за 6 месеца
755 лв. с ДДС

С предварителна поръчка
5 години гаранция
30 литра
Енергиен клас С
Нов елегантен дизайн;
Водосъдържател със специално покритие CoPro III®;
Плавно регулиране на температура на загряване от +35 до + 75 °С;
Висококачествена изолация гарантира минимални топлинни загуби ;

Пълно описание на продукта

Серия PSH-H Trend обемни бойлери за хоризонтален монтаж на стена с вместимост от 30 до 200 литра, подсигуряват топла вода за вашия дом. Захранват повече от един източник с топла вода. Гаранция 5 години. Погледнете Гаранционен пакет 5 години. Общото за бойлерите от тази серия е, че благодарение на изключителната изолация запазват температурата на водата в продължение на едно денонощие с минимални енергийни разходи – по малко от 1 kWh. Уредите са с специално антикорозионно покритие на водосъдържателя CoPro III.. Мощността на електрическия нагревател е 2 kW. Възможност за загряване на водата до 75 оС. Избор на желаната температура на загряване посредством външен термостат от 35 до 75 оС. Анодно-магнезиевата защита. Режим на работа под налягане. Обемните бойлери тип PSH-H Trend се монтират задължително с предпазна група тип SV Ex 1/2 или SV Ex 3/4 производство на Stiebel Eltron. Уредът работи в режим под налягане. Докато загрява от предпазния вентил протича вода към 2% от литража на бойлера – да се предвиди отводняване. Ако налягането във водопроводната мрежа е високо, монтирайте редуцир вентил.

Техническа информация

Всички водосъдържатели предлагани от немската фирма STIEBEL ELTRON са със специално антикорозионно емайлово покритие, като STIEBEL ELTRON е първият производител получил сертификат за качество на емайлираното покритие от ЕЕА (European Enamel Authority). Емайловото покритие представлява смес от метал и стъкло/силиции, като съчетава по оптимален начин положителните свойства и на двата материала. Този композитен материал е твърд, устойчив на абразия, корозия, термоустойчив, безвреден към здравето на човека и неутрален към всички използвани тръбопроводни материали.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи