лизинг с 0% лихва

Акумулираща печка Stiebel Eltron SHF 6000

с безплатна доставка
на изплащане 221.52 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 743.17 лв./м. за 6 месеца
4459 лв. с ДДС

Компактен свободно стоящ уред
Мощност 6.0 kW
Високоефективна изолация
Използване на нощна тарифа
Интегриран RT контролер с 7-дневен програмируем таймер
Функция засичане на отворен прозорец
Лесно достъпен панел за управление с LCD дисплей
Интелигентно автоматично зареждане с технология C-Plus за удобна, енергийно ефективна работа
Дълъг експлоатационен живот
Изключително тих режим на вентилатора
Произведени в Германия

Пълно описание на продукта

Акумулиращите печки са най-добрата възможност за бързо, ефективно и евтино отопление на жилища и административни сгради, използвайки основно по-евтината нощна тарифа. Загряват през нощта, акумулират топлина във високоефективна тухлена сърцевина и през деня я отдават. / Зарежда 8 часа и отдава 16 часа / Енергоспестяващи благодарение на висококачествената изолация на уреда тип thermosolid позволяваща да се запази акумулираната топлина. Вграденият температурен контролер следи температурата в помещението и когато тя падне под зададената активира режим загряване, като включва вентилатора да разпръскава безшумно приятна топлина в отопляемото помещение. Контрола на количеството заредена топлинна енергия се извършва електронно. 7 дневен програнируем таймер. Функция : отворен прозорец – засичане на течение и изключване на нагревателя. С компактните си размери, спестяват пространство. Лесна инсталация и сервизно обслужване.

Техническа информация

Интелигентната C-plus технология постоянно анализира, необходимото количество нужна топлина за стаята ви и вашият модел на отопление, за да изчисли автоматично колко топлина ще ви трябва на следващия ден. В допълнение към потреблението на топлина в помещението през деня, технологията C-Plus включва и други данни, за да направи своите интелигентни изчисления, като модел на отопление на потребителя и резерв за безопасност. Външната температура също играе роля: тази стойност се включва индиректно в изчисленията чрез дневната нужда от топлина. В комбинация с вграден регулатор на стайна температура с функция за седмичен таймер можете да сте сигурни, че оптимизирате потреблението на енергия, като същевременно увеличавате максимално спестяванията си от разходите за енергия.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи