лизинг с 0% лихва

Конвекторен радиатор Atlantic Accessio Digital 2000W

с безплатна доставка
на изплащане 47.15 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 158.17 лв./м. за 6 месеца
949 лв. с ДДС

Мощност: 2000W
Електронен термостат
Размери (Д/В/Ш): 127/575/973 мм
За помещения до: 20 кв.м.
Препоръчителен обем – 52 куб.м.
Стандартна гаранция: 84 месеца

Пълно описание на продукта

Accessio Digital е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Моделът е до 25% по-икономичен в сравнение с уред с механичен термостат.

Техническа информация

Иновативна технология Конвекторният радиатор Atlantic Accessio Digital е проектиран с иновативна, термофлуидна технология, осигуряваща равномерна и дълготрайна топлина. Уредът излъчва мека топлина, сравнима с радиатор на локално или централно отопление. Приложение Серията е перфектно решение за детски стаи и за хора, страдащи от белодробни проблеми, астма и други респираторни заболявания. Влагоустойчив Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно! Управление Уредът има дигитален дисплей, чрез който може да зададете директно желаната температура или да активирате режим Програмиране и настроите работата му спрямо Вашия начин на живот. Дизайн Конвекторният радиатор има елегантен преден панел изработен от алуминий. Дизайнът му е изключително компактен и наподобява класически алуминиев радиатор за централно отопление. Има защита ASP срещу образуване на петна по уреда. Моделът е предзназначен за стенен монтаж и има стойка за стена. Функция "Отворен прозорец" Уредът засича рязък спад на температурата в помещението и автоматично преминава в режим против замръзване. След като засече повишаване в околната температура, уредът автоматично превключва обратно в последно зададения режим на работа. Информация за консумираната енергия Интелигентното управление на конвектора дава информация за консумираната от уреда електроенергия. Информацията е в парична единица евро.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи