лизинг с 0% лихва

Конвектор Climastar Optimus 1600 – релефен черен

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 83.17 лв./м. за 6 месеца
499 лв. с ДДС

Мощност: 800/16000W
Електронен термостат
2 акумулиращи панела: преден и заден
Влагоустойчивост: IP 24
За помещения (с добра изолация): до 20 кв.м./50 куб.м.
Стандартна гаранция: 84 месеца

Пълно описание на продукта

Патентована технология DUAL-KHERR DUAL-KHERR е основната технология на конвектори CLIMASTAR за повишаване на енергийната ефективност и намаляване консумацията на енергия. Патентованият материал се използва за изработката на предния панел на голяма част от продуктите. Той е изработен от кварц и алуминий. Кварцът е изключително добър в акумулирането на топлината, а алуминият е един от най-добрите топлопроводници.

Техническа информация

Предимства на отоплението с DUAL-KHERR плоча: Гарантира се оптимално и дълготрайно топлоотдаване при поддържане на постоянна температура в помещението и намалена консумация на енергия. Достига се по-бързо зададената температура в помещението и се поддържа за по-дълго време. Осигурява се бавно понижаване на температурата в помещението, благодарение на акумулиращата мощност. Намалява се конвекцията за сметка на повишеното топлоотдаване чрез лъчение, осигурявайки оптимален топлинен комфорт. Нагревател Конвекторът разполага с капсулован нагревателен елемент с голяма площ. Има възможност за избор на 2 работни мощности: 800 и 1600W. Употреба Уредът може да затопли помещение до 20кв.м., ако то отговаря на следните условия: височина 2,50м, добре изолирани стени, качествена PVC, дървена или алуминиева дограма, без големи топлозагуби от френски прозорци или голям брой външни стени. Ако тези условия липсват е препоръчително конвекторът да се използва в помещение до 15кв.м. Дизайн Моделът е оборудван с колелца за лесно и удобно предвижване. За максимална ефективност е снабден с 2 плочи DUAL-KHERR. Повърхността на плочите е релефна с черен цвят. Уредът разполага с щепсел. Електронен термостат Прецизен електронен термостат с отклонение под 0,1°C гарантира отличната работа на уреда. Управление Потребителят има пълен контрол над уреда само с два бутона. Максимално опростеното управление гарантира лесната експлоатация на уреда.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи