лизинг с 0% лихва

Конвектор Climastar Star WiFi 1000 – бял

с безплатна доставка
на изплащане 34.73 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 116.50 лв./м. за 6 месеца
699 лв. с ДДС

Мощност: 1000W
Електронен термостат
Aкумулиращ преден панел
Влагоустойчивост: IP 24
За помещения (с добра изолация): до 15 кв.м./38 куб.м.
Стандартна гаранция: 84 месеца

Пълно описание на продукта

Agilia Smart IO Control е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Моделът е до 45% по-икономичен в сравнение с уред с механичен термостат.

Техническа информация

Конвекторен радиатор Комбинираното действие на филм от екструдиран алуминий и алуминиев нагревателен елемент осигурява равномерно отопление за изключителен комфорт. Може да отоплява помещение до 25кв.м., със стандартна височина 2.50-2.60м, което е добре изолирано и няма големи топлозагуби. Ако някоя от тези особености липсва при Вас, Ви съветваме да го поставите в помещение до 20кв.м. или да се ориентирате към по-мощен модел от друга серия. Управление Уредът има дигитален дисплей, чрез който може да зададете директно желаната температура или да активирате режим Програмиране. Smart Pilot Благодарение на технологията за интелигентно управление, уредът автоматично се адаптира към начина Ви на живот, осигурявайки максимален комфорт и минимална консумация на енергия. Запаметява ритъма на живот като: - Идентифицира и запаметява периодите на присъствие и прави ежеседмичен анализ. - Активира предварително отоплението според начина Ви на живот, като по този начин гарантира, че желаната температура в помещението ще е вече достигната към момента на Вашето прибиране. - Адаптира се към непредвидени събития чрез детектор за присъствие и отворен прозорец като осигурява оптимален комфорт. Сензор за присъствие Уредът следи за наличие/отсъствие на хора в помещението и оптимално регулира температурата. Режим Програмиране Можете да настроите до 3 периода на работа при температура Комфорт (напр. 22°С) в рамките на деня (24 часа) за цялата седмица. През останалото време от денонощието уредът ще работи в ECO режим, който поддържа с около 5°С по-ниска от комфортната температура и реализира значителни икономии на електроенергия. Функция "Отворен прозорец" Уредът засича рязък спад на температурата в помещението и автоматично преминава в режим против замръзване. След като засече повишаване в околната температура, уредът автоматично превключва обратно в последно зададения режим на работа. Информация за консумираната енергия Интелигентното управление на конвектора дава информация за консумираната от уреда електроенергия. Информацията е в парична единица евро. Влагоустойчив Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно!

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи