лизинг с 0% лихва

Конвектор Climastar Star WiFi 2000 – релефен черен

с безплатна доставка
на изплащане 44.66 лв./м. за 24 месеца
без оскъпяване (0% лихва) 149.83 лв./м. за 6 месеца
899 лв. с ДДС

Мощност: 2000W
Електронен термостат
Aкумулиращ преден панел
Влагоустойчивост: IP 24
За помещения (с добра изолация): до 25 кв.м./63 куб.м.
Стандартна гаранция: 84 месеца

Пълно описание на продукта

DUAL-KHERR е основната технология на конвектори CLIMASTAR за повишаване на енергийната ефективност и намаляване консумацията на енергия. Патентованият материал се използва за изработката на предния панел на голяма част от продуктите. Той е изработен от кварц и алуминий. Кварцът е изключително добър в акумулирането на топлината, а алуминият е един от най-добрите топлопроводници.

Техническа информация

Предимства на отоплението с DUAL-KHERR плоча: Гарантира се оптимално и дълготрайно топлоотдаване при поддържане на постоянна температура в помещението и намалена консумация на енергия. Достига се по-бързо зададената температура в помещението и се поддържа за по-дълго време. Осигурява се бавно понижаване на температурата в помещението, благодарение на акумулиращата мощност. Намалява се конвекцията за сметка на повишеното топлоотдаване чрез лъчение, осигурявайки оптимален топлинен комфорт. Нагревател Конвекторът разполага с капсулован нагревателен елемент с голяма площ. Влагоустойчив Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно! Употреба Уредът може да затопли помещение до 25кв.м., ако то отговаря на следните условия: височина 2,50м, добре изолирани стени, качествена PVC, дървена или алуминиева дограма, без големи топлозагуби от френски прозорци или голям брой външни стени. Ако тези условия липсват е препоръчително конвекторът да се използва в помещение до 20кв.м. WiFi управление Конвекторът е с вградено WiFi управление позволяващо уредът да се управлява от разстояние чрез безплатното приложение Star WiFi (за момента е достъпно само на английски език) за Android и iOS устройства. Съвместимо е с Google Home и Amazon Alexa. Приложението дава информация като: консумация на уреда, среден разход; управление на няколко уредa едновременно; 24/7 контрол върху уреда: седмично/дневно програмиране, ръчно въвеждане на желаната температура. Интелигентна система Конвекторът се адаптира към Вашия начин на живот. Той адаптира работата си, за да постигне зададената температура в желаното време. С минимални разходи се постига максимален конфорт за потребителя. Геолокация Това е детектор за присъствие, който активира или деактивира отоплението, в зависимост от това дали сте или не сте у дома. Дизайн Моделът е предназначен за хоризонтален монтаж на стена. Повърхността на плочата DUAL-KHERR е гладка с бял цвят. Уредът разполага с щепсел. Електронен термостат Прецизен електронен термостат с изключително малко отклонение до 0,05°C гарантира отличната и икономична работа на уреда. Управление Уредът е оборудван с дигитален LCD дисплей, който позволява седмично програмиране, снабден е с функция "Отворен прозорец". Режимите му на работа са: Comfort, ECO и защита от замръзване.

Още продукти

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 250 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%. Общи условия
Социални мрежи